GRAIUL MARTIRILOR PDF

Graiul Martirilor Crestini Din Primele Secole – Download as PDF File .pdf) or read online. Graiul martirilor crestini din primele secole – Petru Popovici. Graiul martirilor crestini din primele secole. by: Petru Popovici (author). Edition language: Romanian. Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare. 10 Septembrie Viorel Varga. ā€˛Venirea noastra la aceasta comemorare nu trebuie.

Author: Maura Yosho
Country: Guatemala
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 18 October 2006
Pages: 71
PDF File Size: 11.50 Mb
ePub File Size: 15.64 Mb
ISBN: 963-9-31638-949-1
Downloads: 56483
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vukree

Adica noi romini sa toleram si ei nu ne tolereaza. Ai o stire sau o fotografie de interes?

Si in acest an Ti-ai atins scopul. El, saracu, treieste in poate cea mai frumoasa comuna din Salaj, comuna Crasna, spre dilema lui, condusa de un primar maghiar – pai daca nu ar fi ipocrit, s-ar fi mutat, imobilele din Crasna sunt la pret bun, ar fi avut bani pentru martieilor se muta altundeva, de ce sa nu, poate chiar la Treznea Ne-am refugiat la Ploiesti, la o sora a mamei, pentru ca in Treznea nu mai aveam nimic.

Alzeihmer decat de realitate. Decenta v-ar obliga geaiul tacere, domnule tovarase dr. Si ,artirilor sa doara inca mult, peste generatii si generatii. Politia salajeana n-a deslusit nimic din misterul disparitiei lui Tudor Niream. Un agent de paza chemat la interventie a fost batut cu bestialitate in vazul lumii.

  ASTERIXIS DEFINICION PDF

Angli care sa trezit din vis. Chis Bogdan este noul procuror sef la Parchetul Tribunalului Salaj. Victima politistului Alin Onica a obtinut daune morale de A fost doar o festivitate decenta, fara nicio amintire infioratoare.

Pompierii au colindat la Graiul Salajului. Managerul Spitalului Judetean, Liliana Neaga, si-a dat demisia. Comemorarea tragicelor evenimente de la Ip este programata in fiecare an de ziua Inaltarii Sfintei Cruci, adica pe 14 septembrie. Dupa aceste comentarii cred ca te simti foarte bine Daca ai avea bun simti ar trebui sa te muti undeva intr-un coltisor unde nu gasesti nici un ungur Rusine!! Crima nu trebuie sa se prescrie in nici-o imprejurare,dar nici nu se poate generaliza.

Chiar si dupa 73 de ani, amintirile inca dor. Nu mai atati spiritele cu povesti despre vitejia dvs la 7 ani mai exact aveati 9 ani.

Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare – Graiul Salajului

Oare dintre autorii masacrului, martirulor ramas nimeni in viata. Sa nu uitam nici pe nemernicul rege Carol al II-lea si pe sleahta lui politica, care, inau cedat Basarabia si Ardealul, fara un foc de arma. Ambrozie Pernes avea 14 ani cand au intrat trupele horthyste in Treznea. Unii incearca din rasputeri sa transforme antiromanismul in genocid. Gabriel Terhes este noul sef al Politiei din Salaj si va fi investit oficial astazi, in sedinta festiva.

  JOHN ERICKSON ROAD TO STALINGRAD PDF

Poate suntem noi prosti ca il citim Grxiul a ajuns intr-un stadiu prea periculos pentru a nu lua o pozitie. Doar in inchipuirea autorului. Cred, ca oamenii ca varga nu prea mai au interes in randul romanilor. Primaria Zalau anunta un foc de artificii spectaculos de Revelion in centrul orasului.

Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare

Fiindca au murit parinti, copii, frati, rude, doar pentru vina de a fi romani. Istoria trebuieste invatata asa cum a fost,nu masluita de interese.

Sa stige pe stadion ca trnsilvania este a lor, Sa nu dea Dumnezeu sa ajngem la razboi deviza pe care o aplic este “fara prizonieri”. Nu vedeti ce tupeu au.