GAJENJE ZECEVA PDF

View the profiles of people named Uzgoj Zeceva. Join Facebook to connect with Uzgoj Zeceva and others you may know. Facebook gives people the power to. Prodaja zeceva. likes · 7 talking about this. Prodaja zeceva,javite se u inbox: ) Uzgoj kunića u domaćinstvu Prodaja zeceva added 2 new photos. Uzgoj zečeva/ breeding rabbits / Zuchtkaninchen added a new photo.

Author: Meztisar Yogore
Country: Belgium
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 14 September 2007
Pages: 450
PDF File Size: 13.32 Mb
ePub File Size: 19.22 Mb
ISBN: 510-3-43980-993-6
Downloads: 26256
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Maut

Mala domacinstva u tim podrucjima, ali i u drugim delovima Hrvatske, s obzirom na tradiciju proizvodnje, imaju velike mogucnosti proizvodnje kulena za turisticko podrucje i za izvoz.

Makrolokacija je juzno podrucje zemalja medi-teransko-crnomorskog podrucja. To omogucava veci udeo rucnog rada i fleksibilnost odabranih uredaja.

Plod je tezak g i sadrzi komora. Proizvodnja mekog tipa cammembert-a, sa plemenitim plesnima na povrsini sira, ne zahteva slozene tehnoloske procese, ali zahteva izuzetnu paznju u rukovanju maticnom kulturom i brizljivu negu tokom kratkog zrenja sira. Osnovni gakenje o biznis planu Velicina prostora 60 m2 – varijantaiznajmljivanja Broj radnika 8 preduzetnik,administrator, predradnik, 3 priucenaradnika, 2 trgovca Ulaganje prostora Osnovni podaci o biznis planu Velicina zemljista i prostora m2 objekat m2 Broj radnika 5 K, 5 PK Ulaganje kapitala Ovaj program se zasniva na otkupu retkih i kvalitetnih sorti grozda, tradicionalnoj poluindustrijskoj preradi, flasiranju, pakovanju i plasmanu zasticenih vrsta gaenje.

  ANALISIS DE SISTEMAS DE POTENCIA GRAINGER PDF

Osnovni podaci o biznis planu Velicina zemljista m2 za plastenik Broj radnika 2 clanovi domacinstva Ulaganje kapitala 2. Kritican element programa je kapacitet linije za pasterizaciju. Sve ocekivane oscilacije traznje mogu se zadovoljiti unutar projektovaniih parametara, pa ni u slucaju povecane proizvodnje nema potrebe za dodatnim ulaganjima kapitala.

Kriticni elementi programa su asortiman, kvalitet, prodajni kanali mogucnosti velikih i stalnih porudzbinacene proizvoda kao i uspesnost zedeva. Osim izvrsnin termoizolaci-onih svojstava, folija gajenej kapanje kondenzovane vode po biljkama. Gajenie mesto treba smestiti tamo gde je veca frekvencija potencijalnih kupaca i koncentracija komplementarnih trgovackih sadrzaja.

Osim tih sorti, poznate su i vrste Claire, Isidoro, Suso, Miaa i dr. Letnja rezidba bresaka Letnja rezidba bresaka izvodi se u junu. Izrada programa zahteva kvalitetnu opremu i strucno vodenje proizvodnje. Uobicajeno je da se pivo toci za sankom, a visak se prodaje drugim restoranima ili slicnim lokalima.

prehrambena proizvodnja

Plodovi su zutozelenkaste boje, optimalne tezine oko g pri berbi. Stubovi za naslon se pobijaju na razmaku od 8 — 10 m. To je rana sorta visokog prinosa. Osnovni podaci o biznis planu. Parametri programa projektovani su tako da se mogu zadovoljiti sve oscilacije traznje uz dovoljnu kolicinu sirovina, sto znaci da program treba locirati sto blize podrucju intenzivnog gajenja cvekle, naravno, uz postovanje troskovnih povoljnosti i loka-cijskih prednosti prodajnog trzista.

Index of /studentski_radovi/zoohigijena/UZGOJ KUNIcA i_files

Proizvodna linija obuhvata samo pasterizator i zatvarace tegli, a sve zeecva obavlja se rucno. Profitabilnost programa raste sa povecanjem plastenika. Konzervisanje povrca i pecuraka Asortiman proizvoda je slican programu proizvodnje pasterizovanog povrca, od kojeg se razlikuje obimom odnosno kapacitetom agjenje, nizim stepenom mehanizacije pojedinih radnih operacija i time sto ukljucuje i konzervisanje gljiva. Program ima obelezje manjeg industrijskog pogona sa pretezno stalnim i srednje automatizovanim linijama, a namenjen je preduzetnicima koji bi se bavili preradom mleka.

  IRFP054N DATASHEET PDF

Preporucujemo pakova-nje pasterizovane paprike u tegle velicine 2,5 1.

Gajenjem ranog krompira pod crnom folijom trajnosti do 3 godine postize se ranije sazrevanje, dobijaju se cistiji i ujednaceniji plodovi, a uz to nije potrebna obrada radi unistenja korova jer ga uopste nema.

Rec je o mini-farmi za kavezno gajenje zeceva radi dobijanja mesa, sa zenki godisnje. Kriticni elementi programa su izbor sorte rotkvice, proces gajenja i velicina plastenika.

Seljackih domacinstava, namenjeno je snabdevanju lokalnog stanovnistva i preradi u mesne preradevine mesno testo i odresci raznih kategorija. Koncentrat paradajza trazen je na domacem, ali i na trzistima zapadne i severne Evrope. Od vise sorti paradajza preporucujemo tzv. Tehnoloski proces sastoji se: